Bourceanu joacă la ”Mondiale”

Bourceanu joacă la ”Mondiale”
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

MINIFOTBAL. În perioada 26 octombrie – 4 noiembrie, în Emiratele Arabe Unite se desfășoară meciurile unei noi ediții a Campionatului Mondial de minifotbal. Din Selecționata României face parte și fostul jucător gălățean Alexandru Bourceanu, ajuns la vârsta de 38 de ani. ”Tricolorii” joacă în grupă cu Bahrein, Spania și SUA, iar primul meci are loc astăzi. România este o prezență importantă a competiției, fiind și deținătoarea medaliilor de bronz, în Australia. Meciurile pot fi vizionate la DigiSport.

VOLEI. În Campionatul Național  de volei, cadeți și juniori s-au disputat jocurile unei noi etape. Echipele gălățene ale CSS CS Arcada au jucat la Buzău cu cele ale CS Școlar. La ambele categorii de vârstă s-au impus sportivii noștri cu scorul de 3-0. Cele două formații sunt antrenate de prof. Ileana Berdilă și Nicușor Harabagiu.

Echipa de cadeți va juca și duminică, în deplasare, cu CSS Fălticeni.

TENIS. Două sportive de la Viva Tenis Club Galați s-au clasat pe primul loc în turneul organizat la Galați de Clubul Dacia. La Under 12, Karyna Vlase s-a impus în patru seturi, iar colega sa de club Teodora Miron – cu trei victorii, fără set pierdut, la senioare.

Citit 685 ori Ultima modificare Miercuri, 25 Octombrie 2023 17:46

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.