Victorie în faţa croaților

Victorie în faţa croaților
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

VOLEI. În cel de-al doilea meci din turneul spaniol pentru preliminariile Champions League la volei masculin, CSM Arcada Galaţi a întâlnit echipa croată Mladost Zagreb. Disputa a fost adjudecată de campionii noștri cu scorul de 3-1 (25-17, 25-23, 17-25, 25-9), deschizând porțile spre calificare. Verdictul urma să fie dat ieri-noapte, după ultimul meci al turneului, Guaguas Las Palmas - Mladost Zagreb. Sâmbătă, Arcada are un meci foarte important în Campionatul Diviziei A1, cu Steaua (Sala "Dunărea", ora 17,00).

ARBITRAJ. La meciurile din weekend vor fi prezenți în arenă o serie de oficiali gălățeni. În Superligă: Adrian Viorel Cojocaru - la centru, ajutat de Florian Vișan, la FC Botoșani - "U" Cluj, în timp ce la Dinamo - Poli Iași observator va fi Liviu Ciubotariu. O prezență și în Liga a II-a - Florin Iftode, la Chindia Târgoviște - CSM Reșița.

ȘAH. Turneul internațional de şah desfășurat în Capitală, cu participarea a 88 de sportivi, a fost câștigat de ucraineanul Oleksandr Kuzhylnyi. Gălățeanul Ionuț Dobrin (ACS Smart) s-a clasat pe locul al treilea, cu 5,5 p. Doi gălățeni de la CS Municipal, Cătălin Tudoroiu - 5 puncte și Alexandru Radu - 4,5 p, s-au clasat pe locurile 10, respectiv, 13.

RUGBY.  Echipele de rugby în 7 au programate sâmbătă, 28 octombrie, meciurile ultimului turneu. După două turnee, CSM Galați (antrenori Marius Secuianu și Eugen Popa) se află în fruntea clasamentului, fiind foarte aproape de promovarea în Grupa Elită.

Citit 683 ori Ultima modificare Joi, 26 Octombrie 2023 14:06

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.