Înfrângere la zero

Înfrângere la zero
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

VOLEI. Echipa feminină de volei CSU Galaţi a susținut meciul etapei a IV-a pe teren propriu, în compania dobrogencelor de la CS Medgidia. Prestația gălățencelor nu a fost una reuşită, de vreme ce au pierdut la zero: 0-3. Per total, o victorie și trei înfrângeri le duc pe "studente" în a doua parte a clasamentului. A intrat pe teren întregul lot de 12 jucătoare: Sorina Răileanu, Alexandra Iordache, Andreea Stănescu, Diana Milea, Gabriela Panait, Diana Hantău - Alexandra Iordan (libero), plus Iulia Sava, Maria Neacșu, Cristina Popoiu, Roberta Răfoi și Ioana Axinte. Următorul meci al gălăţencelor se va disputa în Capitală, cu echipa CTF "Mihai I".

HANDBAL. Fetele de la CSM Galați au câștigat meciul de la HC Femina Piatra Neamț, din Divizia a doua, cu scorul de 33-22. Cele mai multe goluri au fost marcate de Daniela Corban (8) și Andreea Prescură (6).

HOCHEI. Într-un joc contând pentru "Cupa României", CSM Galați a depășit Steaua cu scorul de 9-6. Sâmbătă, 4 noiembrie și duminică, 5 noiembrie, hocheiștii gălățeni vor disputa două partide în deplasare, în campionatul național de hochei pe gheață, cu ACS Sapientia U23, la Cârța - Harghita.

DANS SPORTIV. Tudor Bratu și Alma Stoinoiu au demonstrat din nou frumoase calități la turneul internațional de dans sportiv din Portugalia. Cei doi sportivi, pregătiți la CSM Galați de Adriana Iftime, s-au calificat în finală alături de o altă pereche din România, două din Portugalia, una din Germania și una din Polonia.

Citit 623 ori Ultima modificare Luni, 30 Octombrie 2023 13:51

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.