Minutul și golul!

Minutul și golul!
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

HANDBAL. Echipa de handbal junioare II a CSM Galați a jucat cu LPS Piatra Neamț și a stabilit o adevărată performanță: minutul și golul până când tabela a arătat scorul de 60-10.

ATLETISM. Copiii I, II, II, IV și "spiriduși" de la CS Școlar Tecuci au participat la un turneu de atletism la Iași, unde au obţinut numeroase locuri fruntașe. Astfel: Rareș Clis - locul 1 la lungime și locul 2 la 200 m; Denis Matei - locul 1 la 200 m; Nică Andrei - locul 3 la lungime și 200 m și Andrei Andronache - locul 2 la 200 metri.

HALTERE. Lotul național de haltere de perspectivă, format din 12 copii cu vârste între 9 și 12 ani, efectuează un cantonament de pregătire centralizată la Bascov, în perioada 1-4 noiembrie. Din acest lot fac parte și sportivi gălățeni de la Piscu, îndrumați de antrenorii Nicolae Mihai și Gigi Burgoci, ai căror lideri sunt frații Eduard și Răzvan Habelea, de la Dunărea Galați. La încheierea perioadei de pregătire comună, sportivii vor participa la ultima competiție a anului, tot la Bascov, finala de tineret.

Altfel, gălățeanca Alexandra Alexe a fost promovată la lotul național, urmând să se pregătească sub conducerea altui gălățean, naturalizat, fostul campion Valeriu Calancea. Aceasta are ca obiectiv de performanță participarea la CM seniori din Bulgaria, în februarie 2024.

Citit 604 ori Ultima modificare Marți, 31 Octombrie 2023 13:46

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.