Etapa judeţeană a ONSS

Etapa judeţeană a ONSS
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

ATLETISM. Etapa județeană a Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar (ONSS) pentru licee a avut loc pe Stadionul "Dunărea", în organizarea Inspectoratului Școlar, cu sprijinul  Direcției pentru Tineret și Sport Galați (coordonator prof. Ionel Olaru). Clasamentele înregistrate în întrecerile de atletism. La fete: Claudia Ciurea (Pechea), Daria Emanuela Șarban (Tecuci) și Andreea Busuioc (Tudor Vladimirescu); băieți: Iulian Frangu (Tudor Vladimirescu), Tudor Vrabie (Liceul Sportiv Galați) și Cosmin Streșină (Liceul "Emil Racoviță").

HANDBAL. S-a dus vestea rezultatului meciului de handbal al echipelor de junioare II CS Municipal Galați și LPS Piatra Neamț. Scorul a fost 60-10, câte un gol pe minut înscris de elevele profesorului Viorel Alexandru. Iată și numele câtorva jucătoare evidențiate, deși întreaga echipă trebuie felicitată: Denisa Munteanu - 10, Delia Ghimpu - 10, Monica Scarlat - 8.

După acest succes nemaipomenit, CSM ocupă locul 2 în Seria A, după 6 etape. În meciul următor, gălățencele vor juca în deplasare, la LPS Suceava.

ARTE MARȚIALE. Clubul Sportiv Akikai Tecuci a participat la Campionatul Mondial, Unificat WTKA, care s-a desfășurat în Italia, la Marina di Carrara. Sportivii tecuceni, pregătiți de sensei Vasile și Luminița Volanschi, au cucerit 23 de medalii de bronz, 23 de argint și 29 de aur.

Citit 547 ori Ultima modificare Miercuri, 01 Noiembrie 2023 15:13

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.