Cuplaj feminin, la Galați

Cuplaj feminin, la Galați
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

FOTBAL. Stadionul ”Siderurgistul” găzduiește duminică un cuplaj de fotbal feminin. De la ora 12,00 vor juca echipele de junioare (Under 15) Oțelul – FC Bacău, iar la ora 14,00 vor intra în teren senioarele de la Oțelul și Fair – Play București, în divizia a doua. Cele două echipe sunt vecine de clasament, cu câte 12 puncte și golaveraje egale.

VOLEI. Echipa de juniori Under 17 a CSS CS Arcada Galați a obținut a treia victorie (și are o înfrângere) după etapa a IV-a a Campionatului Național. Ultimul succes a venit în deplasare, la CS Școlar Fălticeni cu scorul de 3-0.

ARBITRAJE. Sistemul VAR la meciul Hermannstadt – CFR Cluj , de luni, din Superligă, va fi supravegheat de doi arbitri gălățeni – Adrian Viorel Cojocaru și Florian Vișan. Tot în această etapă a 15-a a Superligii de fotbal, la meciul FCSB – Rapid București observator va fi gălățeanul Liviu Ciubotariu. Alți observatori la meciurile din Liga a III-a: la Gloria Băneasa – Agricola Barcea, Mihai Păiș; Daniel Burloiu la Axiopolis Cernavodă – CS Afumați; Ovidiu Lupu la CSM Vaslui – Foresta Suceava; Simona Rența la Dacia Unirea Brăila – CSM Rm. Sărat. BOX. La Rm. Vâlcea s-a încheiat cantonamentul de pregătire pentru Campionatul Balcanic de box tineret. Între componenții acestui lot se află și gălățeanul Daniel Irofte (Clubul Dunărea) și antrenorul Costel Burlacu. Pregătirile au fost benefice pentru Irofte care peste trei săptămâni va boxa la ”Naționalele” de la Bacău (27 noiembrie – 5 decembrie).

Citit 709 ori Ultima modificare Vineri, 03 Noiembrie 2023 14:15

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.