"Naționalele" de tineret, la Bistrița

"Naționalele" de tineret, la Bistrița
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

HALTERE. În a doua parte a lunii noiembrie, orașul Bistrița va găzdui finalele Campionatului Național de haltere pentru tineret. Clubul Dunărea va prezenta în concurs șase sportivi, între care și multipla campioană Alexandra Alexe, care va trage pentru clubul gălățean. Ea are dublă legitimare - Dunărea Galați/ CSM Constanța.

FOTBAL. În etapa a 8-a a Ligii a II-a de fotbal feminin, SC Oțelul va juca în deplasare cu echipa Liceenii Topolog. Meciul se dispută sâmbătă, 11 noiembrie, ora 11,00.

Echipa de junioare a SC Oțelul va juca acasă, cu Poli Iași (Stadionul "Siderurgistul", duminică, ora 13,00).

ARBITRAJE. Doi dintre arbitrii gălățeni de volei au programate în weekend jocuri în Divizia A1. George Grădinaru va fluiera în Capitală, la întâlnirea echipelor masculine Rapid - Știința Explorări Baia Mare și, tot în Capitală, Lucian Năstase va oficia la meciul echipelor feminine Rapid - Dinamo.

ȘAH. După două săptămâni petrecute în Egipt, la Campionatul Mondial de șah, unde a terminat pe locul 36, Dragoș Ștefan Leu a început aventura la Sebeș, unde tocmai s-a încheiat Campionatul Național pe echipe, competiție în care gălățeanul a reușit să obțină medalia de argint și titlul de vicecampion cu echipa CSM Galați la proba de blitz.

Citit 449 ori Ultima modificare Miercuri, 08 Noiembrie 2023 13:58

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.