Victorii clare ale tinerilor hocheişti gălăţeni

Victorii clare ale tinerilor hocheişti gălăţeni
Evaluaţi acest articol
(32 voturi)

Sfârșitul săptămânii trecute a fost unul "bogat" pentru tinerii hocheiști ai echipei U15 CSM Dunărea Galați

Gazde "primitoare", gălăţenii le-au administrat, sâmbătă, un net 11-1 (5-0, 2-1, 4-0) celor de la CSS Gheorgheni B. S-au evidențiat Mihai Rusu (nepotul fostului mare hocheist Stelian Rusu) și Eduard Leu, autori a câte trei goluri.

Duminică, băieții lui Cătălin Geru au fost și mai generoși și au înscris de 22 de ori în poarta celor de la Odorheiu Secuiesc, primind un singur gol (5-0, 5-1, 12-0), cu Luca Antohi, autor a șase goluri, în zi de grație.

Sperăm că aceste două victorii clare vor fi prefața altor două succese, pe care le așteptăm sâmbătă, 11 noiembrie, de la ora 15.00, când juniorii U15 îi vor întâlni pe cei de la CSS Miercurea Ciuc 2 (la Galați), respectiv, duminică, 12 noiembrie, ora 15.30, în disputa cu CSS Miercurea Ciuc 1 (la Miercurea Ciuc). Ambele meciuri vor putea fi vizionate pe canalul de YouTube U13 U15 Dunărea Galați.

Componenții echipei U13, antrenați de Vitalii Donika, se pregătesc intens în vederea turneului din cadrul Ligii Carpați, unde vor avea de înfruntat, la sfârșitul acestei săptămâni, echipele poloneze STS UKS Niedzwiadki MOSiR Sanok și Festiwal Hokeja, pe ucrainenii de la HC Dnepr-2011, pe maghiarii de la Kárpáti Farkasok și pe gazdele de la MŠHK Mládež Prievidza și HC Patriot Vinnica.

Citit 1712 ori Ultima modificare Joi, 09 Noiembrie 2023 16:30

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.