Buchet de medalii la Timișoara

Buchet de medalii la Timișoara
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Orașul de pe Bega a găzduit zilele acestea întrecerile Campionatului Național de badminton pentru juniori Under 15. Într-o competiție populată, sportivii gălățeni de la CS Universitatea și Siderurgistul s-au evidențiat, încă o dată, și, după evoluții notabile, și-au trecut în cont un mare număr de medalii.

Într-o ediție anterioară a ziarului nostru am consemnat succesul Irinei Daria Gherasim, care a dominat disputa fetelor, cucerind nu mai puțin de trei medalii de aur. Acum venim cu precizări suplimentare. La simplu, gălățeanca legitimată la CS Universitatea a câștigat finala cu Andreea Costache (CSO Voluntari), la dublu fete a făcut pereche cu Sara Bordeianu (Siderurgistul), iar la dublu mixt - cu timișoreanul Ioan Fircea.

Sportivii Clubului Siderurgistul au ținut aproape, trecându-și în cont opt medalii de bronz, pe lângă cea de aur a Sarei Bordeianu. Iată-i și pe acești performeri care au dominat poziția a treia a podiumului de premiere. La simplu fete - Mădălina Panaite și Sara Bordeianu; la dublu fete - Alexia Chirilă și Mădălina Panaite; dublu băieți - Ionuț Nistor împreună cu Claudiu Răileanu (Botoșani); dublu mixt - Ionuț Nistor cu Sara Bordeianu, dar și Mădălina Panaite cu botoșăneanul Răileanu.

Toți acești sportivi premiați la Timișoara sunt pregătiți de antrenorul Dorel Badiu.

* Și încă o informație. Peste puține zile, în orașul Pecs (Ungaria) va avea loc un turneu internațional pentru echipele naționale, care se anunță foarte interesant. Vor participa 12 țări, între care și România.

Citit 564 ori Ultima modificare Joi, 16 Noiembrie 2023 08:40

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.