Doar trei meciuri din 14 în campionatul judeţean de fotbal

Doar trei meciuri din 14 în campionatul judeţean de fotbal
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

FOTBAL. Vremea nefavorabilă din weekend a influențat desfășurarea meciurilor din Campionatul Județean de fotbal. În Liga a IV-a s-a disputat un singur meci, Viitorul Umbrărești - Șoimii Foltești 3-3 (2-2 la juniori). În Liga a V-a, din opt meciuri s-au disputat doar două, Sporting Galați - Siretul Piscu 3-3 și Avântul Jorăști - Victoria Slobozia Conachi 1-0. Meciurile amânate se vor juca la sfârșitul turului.

HALTERE. Sportivul român Tiberiu Donose a câştigat medalia de argint la stilul "smuls", în cadrul categoriei 73 kg, la Campionatele Mondiale de haltere pentru juniori de la Guadalajara (Mexic), cu performanța de 141 kg. El s-a clasat pe locul 6 la "aruncat" și pe 4 la total. Este legitimat la Rapid București. Tiberiu Donose s-a născut la Ijdileni, sat al comunei Frumușița din județul Galați, și a fost descoperit de antrenorul gălățean Gigi Burgoci.

TURNEU. Complexul Sportiv Izvoru Mureșului (Harghita) a găzduit un turneu de fotbal pentru copii. Echipa ACS ROT Tecuci (antrenor Constantin Mihalcea) s-a clasat pe locul secund, după ce a învins echipele din Gheorgheni, Sânnicolau Mare și Târgu Secuiesc.

BASCHET. Echipa de juniori Under 14 a CSM Galați a debutat cu succes în Campionatul Național. Elevii antrenați de Tudose Teoderascu și Gelu Cazanoschi au jucat la Focșani patru meciuri, în trei ieșind victorioși. S-au înregistrat scorurile: 54-22 cu Phoenix Galați, 40-20 cu CSM Focșani, 69-41 cu CSS Bacău şi 42-58 cu Pirates Brăila.

BOX. Lotul național de box tineret (antrenor principal Dorel Simion, ajutat de gălățeanul Costel Burlacu și Doru Neamțu) și-a încheiat pregătirea centralizată în cantonamentul de la Râmnicu Vâlcea. Toți sportivii au fost trimiși la cluburile lor, printre aceștia fiind și titularul categoriei 51 kg - Daniel Irofte. Acesta se pregătește în sala de la Complexul "Dunărea" (fosta popicărie), iar în luna decembrie va participa la o gală, la Târgu Jiu, pentru completarea reprezentativei. Sub comanda antrenorului Burlacu, la Galați se pregătesc și alți peste 30 de pugiliști, din rândul cărora tehnicianul gălățean i-a remarcat pe Traian Jecu, Cristian Popescu, Iulian Grosu și Dragoș Irimia.

Citit 650 ori Ultima modificare Marți, 21 Noiembrie 2023 14:35

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.