Gol în plus pentru lieșteni

Gol în plus pentru lieșteni
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

OMOLOGARE. Formaţia Sporting Liești a fost avantajată după omologarea rezultatului meciului cu Hamangia Baia, din etapa a 2-a a returului. Pe teren a fost 2-0 pentru lieșteni (goluri marcate de Maftei și Stan), dar scorul a fost modificat la 3-0, întrucât la gazde a evoluat un jucător în stare de suspendare. Reamintim că sâmbătă, 25 noiembrie, echipele gălățene din Liga a III-a vor juca pe teren propriu: Liești - Metalul Buzău și Unirea Braniștea - CSM Focșani.

BASCHET. Echipa de juniori Under 14 a CSM Galați a debutat cu succes în Campionatul Național. A jucat patru meciuri în turneul de la Focșani, elevii antrenați de Tudose Teodorașcu și Gelu Cazanoschi fiind victorioși în trei dintre ele. S-au înregistrat scorurile: 54-22 cu Phoenix Galați, 40-20 cu CSM Focșani, 69-41 cu CSS Bacău şi 42-58 cu Pirates Brăila.

RUGBY. Campionatul Național de rugby pentru juniori Under 18 a programat, în Divizia Națională, meciul dintre CS Școlar Tecuci și Liceul cu Program Sportiv Focșani. Au câștigat gazdele cu 26-10 (19-5), consolidându-și poziția a III-a în grupă, după CSS Bârlad și LPS Suceava.

ATLETISM. Sportivii de la CS Școlar Tecuci au participat la concursul atletic "Cupa Onești", unde au obținut următoarele rezultate: Iulian Romanov - locul 1 la aruncarea discului, Valentin Doru - locul 2 la aruncarea greutății, locul 2 la aruncarea ciocanului și locul 3 la aruncarea discului, Florin Costache - locul 3 la aruncarea ciocanului.

Citit 610 ori Ultima modificare Miercuri, 22 Noiembrie 2023 14:08

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.