Turneu internațional în Ungaria

Turneu internațional în Ungaria
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

BADMINTON. Orașul Pecs (Ungaria) va găzdui, de astăzi până duminică, Turneul Internațional pentru echipele naționale de juniori - Under 15 la badminton. Se vor întrece 12 echipe, printre care și cea a României, cu trei sportivi gălățeni de la Siderurgistul în componență: Irina Gherasim, Sara Bordeianu și Ionuț Nistor. Antrenor este gălățeanul Dorel Badiu.

ARBITRAJE. La meciurile din Liga a II-a de fotbal vor oficia și trei gălățeni: Ionuț Constantinescu, al patrulea arbitru, și Florin Iftode - asistent la AFK Miercurea Ciuc - CSM Slatina, iar la derbiul bucureștean Progresul Spartac - Steaua, Simona Rența va fi observator. În Liga a III-a avem o brigadă gălățeană la Muscelul Câmpulung - AFC Odorheiu Secuiesc: Adrian Sava, Florian Vișan și Adrian Toma.

HANDBAL. Gălățenii de la CS Universitatea au jucat în "Cupa României", întâlnind echipa CSM Făgăraș. Un meci extrem de disputat, cu un final fierbinte, adjudecat de elevii lui Florin Andronic la scorul de 34-32 (13-15). Echipa aliniată de învingători: Dinu, Dorobăţ - Soare 9 goluri, Butea 5, Chertif, Ioniţă, Bădărău 2, Andrei 4, Pascu, Broască 1, Albu 5, Chiriac 4, Ionescu 4 și Frangulea.

RUGBY. Campionatul Național de rugby pentru juniori Under 18 a programat, în Divizia Națională, meciul dintre CS Școlar Tecuci și Liceul cu Program Sportiv Focșani. Au câștigat gazdele cu 26-10 (19-5), consolidându-și astfel poziția a III-a în grupă, după CSS Bârlad și LPS Suceava.

Citit 441 ori Ultima modificare Joi, 23 Noiembrie 2023 13:55

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.