CSM Galați, la startul returului

CSM Galați, la startul returului
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Echipa de baschet seniori a CSM Galați se află în fața unui moment important al sezonului, având un nou meci pe teren propriu

În prima etapă a returului din prima fază a Ligii Naționale, gălățenii vor juca sâmbătă seară, de la ora 18:30, la Sala Sporturilor "Dunărea", în compania celor de la SCM Timișoara. În tur, la Timișoara, gălățenii au făcut un meci bun, dar au ratat victoria pe final, după ce ambii centri, Calenic și Johnson, au fost eliminați. La echipa oaspete s-a transferat între timp Luka Mitrovici, fost la Galați în sezonul anterior, iar antrenor secund este Milos Pesici, fost jucător și antrenor secund la gruparea gălățeană.

"Ne așteaptă un meci dificil, în fața unui adversar cu un lot valoros, dar trebuie să ne facem jocul, cu o apărare cât mai bună și cu agresivitatea caracteristică stilului nostru", a spus antrenorul Florin Nini.

Meciul CSM Galați - SCM Timișoara are o importanță aparte, întrucât reprezintă ultima șansă a gălățenilor de a forța o clasare între primele cinci echipe. Este o diferență de doar două victorii față de poziția a cincea, care s-ar putea recupera teoretic în cele opt meciuri rămase de disputat.

În plus, gălățenii au realizat un nou transfer, în persoana americanului Marqueze Duane Midgette-Coleman, care a evoluat în ultimii ani pentru echipe din Israel și Luxemburg.

Citit 574 ori Ultima modificare Sâmbătă, 25 Noiembrie 2023 07:34

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.