Oțelul - CSU Craiova, fără cel mai important jucător al gălățenilor

Oțelul - CSU Craiova, fără cel mai important jucător al gălățenilor
Evaluaţi acest articol
(15 voturi)

Fotbaliştii gălățeni au un meci extrem de greu pe teren propriu, duminică, în compania echipei de pe locul al patrulea, care încă are ca obiectiv câștigarea campionatului

Oțelul o prinde pe CSU Craiova într-un moment total nepotrivit, întrucât echipa olteană se află sub comanda unui nou antrenor și a recăpătat moral cu privire la abordarea obiectivului de a câștiga campionatul. Mai mult, pentru meciul de duminică, antrenorul Dorinel Munteanu nu se va putea baza pe cel mai bun jucător al său de până acum, Iuri Cisotti. Acesta este suspendat pentru cumul de cartonașe galbene, fiind pentru prima oară când va absenta din echipă în acest sezon. În rest, Cisotti a fost titular în toate cele 16 partide de campionat de până acum. Va reveni în schimb, tot după o etapă de suspendare, Ariel Lopez, în vreme ce Gaitan se află și el din nou la capacitate maximă şi se pregăteşte cu echipa.

Înaintea etapei, Oțelul ocupă locul 8, cu 20 de puncte, golaveraj 16-14, în timp ce adversarii sunt pe 4, cu 26 de puncte, golaveraj 22-16.

Partida Oțelul - CSU Craiova se joacă duminică, de la ora 17:30, în transmisiune directă pe Digi Sport 1, Prima Sport și Orange Sport. Biletele au fost deja puse în vânzare online, dar se găsesc și la magazinul oficial de la Stadionul "Oțelul" şi la casele de bilete din jurul arenei.

Primele două clasate în Liga a III-a, adversarele gălățenilor

Deși joacă pe teren propriu, Unirea Braniștea și Sporting Liești (echipele gălățene din cel de-al treilea eșalon) au meciuri foarte dificile (sâmbătă, ora 14:00), adversarele lor fiind ocupantele primelor două locuri în Seria a II-a.

Braniștea (locul 4) primește replica celor de la CSM Focșani (locul 2). Antrenorul Niculcea are în continuare patru indisponibili, dar își dorește să alcătuiască o echipă care să aducă victoria și revanșa după meciul pierdut în tur (1-3). Arbitrează o brigadă cu Mădălina Gerghi (Ilfov) la centru.

La Sporting Liești vine liderul Metalul Buzău, care în tur a luat toate punctele (1-0). Lieștenii speră într-un rezultat favorabil, fiind neînvinși în cele șase meciuri de acasă. Va reveni în echipă Iordache, după suspendare, fiind posibilă și reintrarea lui Al. Stan.

"Ne dorim ca și după acest joc să rămânem neînvinși. Vrem mobilizare și concentrare la nivel maxim", ne-a spus antrenorul Cătălin Savu. Arbitrii sunt din Brăila, cu Cosmin Fuior la centru.

Ultima etapă a turului în Liga a IV-a

Liga a IV-a programează etapa a 13-a, ultima a turului, duminică, de la ora 12:00: Covurluiul Tg. Bujor - Siretul Cosmești, Voința Cudalbi - Muncitorul Ghidigeni, Alegria Matca - Progresul Munteni, Gloria Ivești - Agrostar Tulucești, Avântul Drăgănești - Lascăr Schela, Șoimii Foltești - Victoria Independența (Stadionul ”Siderurgistul”), iar Viitorul Umbrărești stă.

Liga a V-a, etapa a 13-a, duminică, ora 11:00: Foresta Șendreni - Luceafărul Berești, Siretul Piscu - Voința Cișmele, Victoria Slobozia Conachi - Sporting Galați, Inter Tudor Vladimirescu - Avântul Jorăști, ACS Vânători - Flacăra Pechea, Răzeșii Valea Mărului - Viitorul Costache Negri, Viitorul Frumușița - Prutul Vlădești și Mălina Smârdan - Zorile Grivița.

Citit 6137 ori Ultima modificare Sâmbătă, 25 Noiembrie 2023 22:01

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.