Liga Națională revine

Liga Națională revine
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

RUGBY. Se reiau meciurile Ligii Naționale de rugby. Sâmbătă, ora 11,00, CS Municipal Galați va juca în deplasare, la Știința Petroșani.

ATLETISM. La "Winter Run Athletics Cup" București, alături de 500 de sportivi de la cluburile și școlile sportive din țară, au participat şi tecuceni de la CS Școlar. Aceștia s-au clasat pe locurile 2 (Under 12) în probele de aruncarea greutății și alergare 50 m, prin Rareș Valentin Chiș, respectiv, Dorin Sebastian Matei.

FOTBAL. Observatori gălățeni se vor afla la meciurile ultimei etape din acest an din Liga a III-a de fotbal. Liviu Ciubotariu va superviza un meci important din Seria a II-a (în care joacă și echipele gălățene din Liești și Braniștea): CSM Focșani - Metalul Buzău, locurile 1 și 2, în timp ce Mihai Păiș va merge la Gloria Băneasa - CS Afumați.

HANDBAL. Selecționerul Florentin Pera a anunțat lotul de 20 de jucătoare pentru Campionatul Mondial de handbal feminin, care se desfășoară în Danemarca, Suedia, Norvegia și Finlanda. Printre cele selecționate se află și gălățeanca Alexandra Dindiligan, acum la CSM București, campioană mondială de tineret (2025, Macedonia).

FOTBAL.  Școala de Fotbal Oțelul, pe lângă echipa Under 17, clasată pe locul 2 și calificată în play-off, a participat și în Campionatul Național al juniorilor Under 19. Cu majoritatea jucătorilor mult mai mici decât vârsta cerută de competiție, această echipă, pregătită de Bogdan Balaban, s-a clasat pe locul al 12-lea. Câștigul acestor juniori au fost jocurile și experiența competițională.

Citit 514 ori Ultima modificare Miercuri, 29 Noiembrie 2023 17:11

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.