Rezultate remarcabile la "Naționalele" de la Bistrița

Rezultate remarcabile la "Naționalele" de la Bistrița
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Municipiul Bistrița a găzduit ultimele întreceri oficiale din calendarul competițional dehaltere, finala Campionatului Național de tineret și Concursul Național "Pierre de Coubertin" pentru copii (Speranțe Olimpice).

Sportivii gălățeni s-au aflat printre remarcați, cel mai bun rezultat fiind cel al Alexandrei Alexe, de la Dunărea (antrenori Marin Otinceanu și Nicolae Mihai). Aceasta a obținut trei medalii de aur pentru locurile 1 la categoria 87 kg, stabilind și un record național la "aruncat", pentru această categorie de vârstă. Și colegul său de club Marian Denis Banu (categoria +109 kg) s-a impus la "smuls" şi a obţinut alte două medalii de bronz.

Aur a câștigat și Andreea Penciu, de la CS Universitatea, elevă a antrenorului Nițu Bădărău, acesta impunându-se la "aruncat" și total și terminând pe locul secund la "smuls" (cat. 76 kg). S-au mai remarcat Sebastian Onțeluș (locul 2 și 3, la cat. 96 kg), Igor Pavalachi (CS Școlar, antrenor Mariana Toma) - locul 4 la tineret, dar și colega sa Valentina Condrea - aceeași poziție.

Fredy Nicolas Fotiadis (locul 1), Răzvan Habelea (2) și Edward Habelea (4), toți de la Clubul Dunărea, dar și Teodora Năstase (4), de la CS Școlar, au fost remarcații Concursului Național pentru copii.

Citit 660 ori Ultima modificare Vineri, 01 Decembrie 2023 02:50

1 comentariu

  • postat de Mihai
    Sâmbătă, 02 Decembrie 2023 09:57
    5.13.213.***
    Andreea Penciu este antrenata de Mariana Toma de ani de zile.CSU Galati nu are sala,materiale pentru haltere.Felicitari pentru rezultate !!!
    0
    0

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.