Astăzi şi mâine, meciuri de Cupă la volei

Astăzi şi mâine, meciuri de Cupă la volei
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

VOLEI. Luni și marți este programată la Galați "dubla" CSM Arcada - "U" Cluj, contând pentru "Cupa României" la volei masculin. Meciurile au loc în turul al doilea al competiției naționale - Arcada intrând direct în această fază, în timp ce clujenii au depășit anterior echipa Universitatea Vest Timișoara. Partida de luni începe la ora 18.00, iar cea de marţi se dispută de la ora 14,00, la Sala "Dunărea".

DANS. Sportivii de la CSM au participat la ultima competiție din acest an, "Bacău Dance Open". Dansatorii pregătiți de Adriana Iftime au obținut rezultate excelente. Astfel, perechea Antonio Molnar - Alesia Vârtosu a obținut locul 1 atât la Standard, cât și la Latino, la clasa D, tineret și adulți. Tudor Bratu și Alma Stoinoiu s-au calificat în finalele competiției internaționale de Open Standard și Open Latino tineret, ocupând locul 4 și apoi locul 6, iar perechea Alin Tudose - Maria Gîscă a participat la Open Latino adulți și a obținut locul 3.

MINIFOTBAL. Sala de  sport a Liceului Tehnologic "Ion Mincu" din Vaslui a găzduit a doua ediție a "Turneului Tigrilor", competiție de minifotbal pentru juniori. La startul competiției s-au aliniat 35 de echipe din toată țara. Clubul ROT Tecuci a participat cu două echipe, copii născuți în 2014 și 2015, pregătite de antrenorul Constantin Mihalcea. Tecucenii din prima formație au ajuns până în finală, cedând cu 0-1 în fața celor de la Juniorul Suceava.

Citit 565 ori Ultima modificare Luni, 04 Decembrie 2023 15:15

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.