CSU Galați, ultimul meci din acest an

CSU Galați, ultimul meci din acest an
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

HANDBAL. Vineri, 8 decembrie, echipa masculină CSU susține ultimul meci din acest an, în eșalonul al doilea de handbal, cu CSO Teutonii Ghimbav. Meciul începe la ora 13,30 și este găzduit de Sala "Dunărea".

ARBITRAJ. La trei dintre meciurile de "Cupa României" din această săptămână au oficiat și gălățeni: Adrian Viorel Cojocaru, arbitru VAR la FCU Craiova - FCSB, Liviu Ciubotariu, observator la FC Botoșani - "U" Cluj (scor 0-4) și arbitrul asistent Daniel Vlase, la CS Tunari - Gloria Buzău (scor 1-1).

HALTERE. România participă, în Qatar, la cel de-al doilea Grand Prix de calificare olimpică la haltere pentru Paris 2024. Gălățeanul Cosmin Isofache, legitimat acum la CSM Bistrița (selecționat și format la Siretul Piscu de regretatul antrenor Alexandru Dumitrescu), a fost primul reprezentant al României la această importantă competiție, aflată în plină desfășurare la Doha, până pe 14 decembrie. Sportivul nostru a intrat în concurs la categoria 61 kg, Grupa C. Peste 380 de sportivi din 96 de țări participă la această competiţie, ce constituie și criteriu de calificare olimpică.

Citit 413 ori Ultima modificare Joi, 07 Decembrie 2023 14:48

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.