Meci european la Sala "Dunărea"

Meci european la Sala "Dunărea"
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

VOLEI. Galațiul găzduiește joi, 14 decembrie, de la ora 18.00, un meci foarte important, contând pentru grupele principale ale Ligii Campionilor. Este confruntarea în care campionii de la CSM Arcada îi întâlnesc pe reprezentanţii Cehiei - de la VK LVI Praga, în care gălățenii țintesc prima victorie.

BOX. La Brăila se desfășoară finala Campionatului Național de box pentru seniori. La întrecerile din ultima competiție oficială a anului ia parte și Iuli Bârsănescu, de la Box Club Bute din Pechea, pregătit de antrenorul Felix Păun. Component al lotului național de box seniori, Bârsănescu este vicecampion balcanic, câștigător al "Cupei României" și campion național de tineret Under 23.

FOTBAL. O importantă competiție de fotbal rezervată arbitrilor este programată la finalul acestei săptămâni, 15-17 decembrie. Meciurile vor avea loc la Pitești și și-au anunțat participarea 17 selecționate județene, iar competiția este intitulată "Cupa Prietenia". Arbitrii gălățeni au făcut o figură frumoasă de fiecare dată, fiind campionii ultimei ediții (2022).

KARATE. Sâmbătă și duminică, la Brăila, va avea loc un turneu de karate tradițional sub egida "Cupa Moș Crăciun". Între numeroșii participanți se vor număra și sportivii cluburilor gălățene Meikyo, Kodo și CS Municipal.

Citit 515 ori Ultima modificare Miercuri, 13 Decembrie 2023 13:37

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.