Mâine, CSM Arcada - Timișoara

Mâine, CSM Arcada - Timișoara
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

VOLEI. Cu toată încărcătura din această perioadă, voleibaliștii gălățeni vor susține vineri, 15 decembrie, un meci în Divizia A1. În această a zecea etapă a competiției interne, CSM Arcada va primi vizita Universității de Vest Timișoara (Sala "Dunărea", ora 18,00). Un meci important pentru clasament (mai ales după înfrângerea de la Corona Brașov), care va fi arbitrat de Octavian Diaconița (Piatra Neamț), ajutat de brăileanul Tudorel Arbunea.

HOCHEI. Tradiționala competiție pentru copii "Memorialul Stelian Rusu", care ar fi trebuit să aibă loc la acest final de an, se va desfășura în ianuarie.

DOTARE. La Complexul Sportiv VypGuard din Tecuci se dă în folosință o nouă sală de lupte și atletică grea, dotată de către F. R. Lupte cu un nou set de saltele și cu o prelata. La inaugurare vor face demonstrații și sportivii (copii și cadeți) de la VypGuard.

ARBITRAJ. Gălățeanul Adrian Viorel Cojocaru a fost delegat să conducă un meci important în acest weekend pentru "vârful" Superligii: Petrolul Ploiești - Rapid. Tot în acest weekend, arbitrul asistent Florian Vișan va fi prezent la partida Sepsi Sf. Gheorghe - CFR Cluj.

Citit 524 ori Ultima modificare Joi, 14 Decembrie 2023 14:19

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.