Clasări fruntașe în turneul de la Onești

Clasări fruntașe în turneul de la Onești
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

TENIS. Două sportive de la Clubul Dacia au încheiat pe locuri fruntașe în turneul de tenis de categoria I de la Onești. Laura Iordăchescu s-a clasat pe locul trei la simplu și, împreună cu colega de club Carolina Ciobotaru, pe locul doi la dublu.

ATLETISM. Rezultatele obținute de sportivii tecuceni, de la CS Școlar, la "Cupa de Iarnă" de la Bacău: Rareș Chiș - două locuri 1 și locul 2 cu ștafeta, Denis Matei - câte un loc 1, 2 și 3, George Chiscoci - locul 2, Costel Pricope - locul 2 cu ștafeta, Andrei Andronache - locul 4, iar Alin Popescu - record personal în proba de 200 de metri la categoria Copii IV.

FOTBAL. În meciul de marţi-seară, de la Iași, dintre Poli și FCSB, în Superliga de fotbal, gălățeanul Adrian Viorel Cojocaru a fost oficial în sistemul VAR.

PREGĂTIRI. Vâslașii gălățeni de la CS Școlar (antrenori Adrian și Adina Maftei) și de la Clubul Dunărea (antrenor Mihai Munteanu) s-au retras în cantonamentele de iarnă. Sportivii au început antrenamente specifice, bazate pe pregătire fizică, mobilitate și forță. La pregătiri participă și componenții lotului național de juniori și tineret, adică Ana Chiroșcă, Matei Ursachi și Dragoș Zimbilschi. Toți aceștia urmează să se prezinte din nou la pregătirea centralizată la Izvorani, Bascov sau Piatra Arsă. Până atunci, sportivii gălățeni vor fi premiați pentru rezultatele obținute anul acesta, Moș Crăciun urmând să vină cu darurile în barcă!

Citit 620 ori Ultima modificare Marți, 19 Decembrie 2023 14:25

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.