Binemeritată răsplată de la Moș Crăciun

Binemeritată răsplată de la Moș Crăciun
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

FESTIVITATE. Conducerea CS Municipal a organizat o festivitate de premiere pentru răsplătirea performanțelor propriilor sportivi. Un mare număr de sportivi, de la cele mai mici vârste, au primit cadouri și felicitările binemeritate: karateka, baschetbaliști, handbaliste, hocheiști, atleți, șahiști, înotători și dansatori. Festivitatea s-a bucurat și de un reușit program artistic, protagoniști fiind dansatorii sportivi de la CSM și Generația 9, dar și Grupul "Voces".

O astfel de festivitate a avut loc și la CS Școlar, unde s-a organizat și "Cupa Moș Crăciun" la haltere, precum și la Sala "Siderurgistul", locul unde își desfășoară activitatea practicanții badmintonului. De la ultima acțiune vom reveni cu amănunte.

HANDBAL. Junioarele II ale CSM Galaţi, pregătite de antrenorul Viorel Alexandru, au încheiat anul cu un succes categoric: 48-23 (24-13) cu LPS Vaslui. Echipa victorioasă a evoluat în formula: Ariana Ardeleanu, Raluca Crăciun - Miruna Baldovin 7 goluri, Andreea Zugrăvel, Diana Mușat, Alexia Bucner 4, Delia Ghimpu 10, Atena Zahei, Monica Scarlat 8, Alexandra Postolache 1, Larisa Toma 5, Elena Retegan 3, Maya Darie 5, Maria Istrate, Denisa Munteanu 4 și Andreea Codreanu 1. După 11 etape, CSM ocupă locul al doilea în Grupa A. Următorul meci va fi pe 4 februarie, cu CSS Galați.

Citit 540 ori Ultima modificare Miercuri, 27 Decembrie 2023 13:26

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.