Aoleu, se retrage Mirel al meu!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Nici nu ştiu de unde s-o apuc la început de săptămână. M-a tulburat îngrozitor vestea că fotbalistul Mirel, bărbatul puternic de la centrul terenului, care când loveşte mingea parcă dă cu crosa, se retrage din naţionala României.

Fără el nu vom mai fi nici măcar cum am fost vreodată! Când mi-aduc aminte cum dădeau „albanejii” gol de lângă Rădoi de crăpau mâţele franţuzeşti şi bosniace jucându-se cu clasamentul la zi al grupei… 

* Lucian Bute, campionul mondial contestat vehement de Mister Actimel (ce, n-aţi văzut reclama la iaurt cu Doroftei care ne vorbeşte despre sănătate cu eleganţa cu care probabil îşi alungă muştele din cameră?), le taie greaţa atotştiutorilor care se dau tari doar în faţa ligheanului de plăcinte.

„Nu mi-e frică de nimeni, mă pot bate cu oricine la categoria mea”, a declarat pecheanul din Canada, aruncând, carevasăzică, buzduganul pentru orice pugilist amator de senzaţii tari. Luciane, trebuia să faci precizarea că te poţi lua la trântă cu orice adversar „valoros” ca să ne scuteşti de alte reacţii din partea invidiosului Papă-Iaurt.

* Ospătarul lui Mutu (ăla din Florenţa, nu cel de la Constanţa) a apărut iarăşi în presă cu dezvăluirea că atacantul român l-ar fi ameninţat că-i taie gâtul. Am mai spus-o, nu-l apăr pe mult-prea-ţinutul-în-braţe de i se zice şi Briliant (n-am cum să-i diger golăniile), dar parcă plusează şi albanezul Gigel.

O fi conştientizat că ar putea smulge o sumă frumuşică de la fotbalistul originar din Piteşti şi este în stare să ne îndruge că Mutu a atentat şi la pudoarea domniei sale. Hangiule, las-o mai moale că ţi se face nasul mai mare decât cucuiul! 

* După vreo şase luni de pauză, Florentin Petre a revenit în Liga I. La cei 34 de ani ai săi, „Piticul” va juca la Victoria Brăneşti, sau cel puţin aşa crede. Nu ştiu ce-o fi cu alde Costel Orac şi Ionel Augustin, sunt liberi de contract au ba?

* Dacă este să-i dăm crezare presei din Turcia (care, apropo, cică minte mai mişto decât cea de pe la noi), Gică Hagi, proaspătul uns al Galatei, este aproape să facă un transfer spectaculos. Se zice că ar vrea să-l aducă pe Ronaldinho la Istanbul. Păi, dac-ar fi aşa, aş trece şi eu mai des Bosforul pentru excentricul „Dinţos”, iar la întoarcere aş veni şi cu ceva blugi…

Citit 458 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.