Rareș Negruț, bursă în SUA

Rareș Negruț, bursă în SUA
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

TENIS. Practică tenisul de la vârsta de 8 ani sub îndrumarea prof. Mircea Basarab, la Clubul Dacia, a fost vicecampion național școlar și participant la numeroase turnee, dar și elev foarte silitor la învățătură la Colegiul Național "Vasile Alecsandri". La 19 ani, este student la Universitatea "Dunărea de Jos", dar, foarte important, cu puțin timp în urmă a devenit bursier sportiv și pentru studiu în SUA. Acestea sunt cele mai recente informații despre un tânăr sportiv - Rareș Negruț, ce va traversa Oceanul. Așa cum au făcut-o Gabriela Talabă (Lee, după căsătorie) și alți tenismeni de la Dacia, pentru că, în afara celor doi, au mai fost alți 11 gălățeni "americanizaţi".

VOLEI. Jucătorii echipei campioane CSM Arcada Galaţi sunt printre primii care se vor prezenta pe teren. Vineri, 5 ianuarie, gălățenii vor disputa partida cu CSM Constanța, restantă din etapa a V-a a Diviziei A1. Întâlnirea se va disputa în deplasare, de la ora 18,00, și va fi condusă de arbitrul bucureștean Florin Dragomir, ajutat de Marius Ștefurac (Ploiești). Gălățenii s-au prezentat, marți, la primul antrenament din acest an, după numai câteva zile de pauză.

LUPTE. Întrucât competiţiile de lupte debutează la începutul lunii februarie, sportivii de la Vyp Guard Tecuci și-au întețit pregătirile, după o foarte scurtă pauză. La acestea iau parte și componenții Centrului de Pregătire Olimpică de la Reșița - David Militaru, Andrei Brăilescu și Stoian Luca. Se pregătesc zilnic în noua sală a Vyp Guard alți 35 luptători, printre cei antrenați de Lucian Pădure Militaru remarcându-se Mihai și Gabriel Ildirim, Andrei Lefter, Andrei Prună, Ianis Răducioiu, Petre Cristea și Desire Lefter.

Citit 599 ori Ultima modificare Marți, 02 Ianuarie 2024 13:32

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.