Fotbal în sală. ”Cupa de Iarnă”

Fotbal în sală. ”Cupa de Iarnă”
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

FOTBAL. Tradiționala competiție de fotbal în sală – ”Cupa de Iarnă” are programat startul pe 20 ianuarie. Competiția organizată de Asociația Județeană de Fotbal, ajunsă la a 11-a ediție, va avea loc în patru zone. Înscrierile echipelor ce doresc să participe au început deja și vor continua până pe 14 ianuarie. Este un bun prilej de pregătire, în sală, în vederea sezonului din acest an. Ultima câștigătoare a fost Voința Cudalbi, de-a lungul anilor s-au mai impus: Avântul Valea Mărului, SC Oțelul, Quantum Club, Fulgerul Smulți sau Zimbrul Slobozia Conachi.

VOLEI. Arbitrul internațional gălățean George Grădinaru este prezent din nou în Europa. Marți, 9 ianuarie, va conduce meciul dintre Levki Sofia și Volei Monza din Challenge Cup.

TENIS. Gălățeanca Teodora Miron (Viva Tenis Club – antrenată de Florin Șipoș) a încheiat anul 2023 cu trei performanțe remarcabile. Timp de o lună s-a aflat la un circuit de turnee, în Spania, unde s-a descurcat excelent. În primul turneu a ajuns până în ”sferturi” și în semifinale la dublu; la al doilea – finală la simplu și primul loc la dublu, pentru ca în ultimul turneu să-și adjudece succesul la simplu și în semifinala la dublu. De menționat că Teodora are 14 ani, dar frecvent evoluează la Under 16. Este cea mai bine clasată din județul nostru, dar și din țară.

FOTBAL. În perioada 8-11 ianuarie, la Cheile Grădiștei au loc cursurile de pregătire și instruire a arbitrilor și observatorilor ce vor activa în Superligă. Din Galați participă Adrian Viorel Cojocaru, Florian Vișan și observatorul Liviu Ciubotariu.

Citit 602 ori Ultima modificare Duminică, 07 Ianuarie 2024 13:26

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.