CSM Galați a impresionat cu tinerii români

CSM Galați a impresionat cu tinerii români
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Formaţia gălățeană de baschet masculin nu s-a făcut de râs în deplasarea din weekend, de la U-BT Cluj Napoca, cea mai bună echipă a României în ultimii ani, inclusiv cel în curs. Scorul a fost 120-84 în favoarea gazdelor, dar CSM Galați a punctat la capitolul jucătorilor români. Ultimul ”sfert” a fost încheiat cu cinci jucători români în teren, iar în mod constant au fost folosiți jucătorii tineri din lot. S-a remarcat în mod deosebit Sebastian Boghean (15 ani), cu opt puncte, a cărui evoluție per ansamblu a fost aclamată inclusiv de fanii gazdelor. Remarcat cu double-double a fost și căpitanul Marius Ciotlăuș (17 puncte și 10 recuperări). Liderul punctelor pentru gălățeni a fost Marlon Ruffin (21 de punte), iar restul reușitelor au mai fost semnate astfel: Johnson (16 puncte), Patashuri (9), Buboiu (6), Calenic (3), Razdevsek (2) şi Rebeja (2). Au mai jucat alți trei tineri gălățeni: David Brăilescu, Ștefan Păduraru și Theodor Gherman.

Pentru CSM Galați urmează un joc foarte important în campionat, restanța cu ABC Laguna București. În partida de joi, din Capitală, echipa pregătită de antrenorul Florin Nini are nevoie de victorie pentru că un eventual succes va fi contabilizat și în partea a doua a campionatului.

Din câte se pare, după ultimele rezultate, componența grupei 11-18 ar putea apărea astfel: CSM Galați, Laguna, CSM Tg. Jiu, SCM Timișoara (provenite din Grupa A), SCMU Craiova, CS Vâlcea, CSM Focșani și CSM Ploiești (provenite din Grupa B).

Citit 695 ori Ultima modificare Luni, 08 Ianuarie 2024 21:50

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.