Anisia, două victorii în Capitală

Anisia, două victorii în Capitală
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

TENIS. Cele patru terenuri de zgură din balonul instalat la Centrul Național de Tenis din Capitală au găzduit Campionatul Național individual de iarnă - Under 14. Gălățeanca Anisia Gabriela Diaconu (Clubul Atlas) a obținut două victorii și o înfrângere, iar la dublu a reuşit o victorie, în trei seturi.

PATINAJ. Cantonamentul de trei săptămâni în Germania al patinatorilor de viteză de la Clubul Dunărea s-a încheiat. Din păcate, elevii prof. Dorin Radu nu au putut participa la "Cupa României", competiție mutată în Polonia. În atare condiții, Daniela Istrate și colegul ei Filip Woicik s-au pregătit, pentru prima dată în acest sezon, pe o pistă regulamentară de 400 de metri. Acum cei doi continuă pregătirile, Woicik în Germania, iar Daniela la Galați, alături de colegii lor Aurelia Barbu, Daniel Bicu, Mihai Aris Mușat și Eleonora Arsene. La începutul lunii februarie, cei mai buni din selecție vor pleca din nou în Germania, iar începătorii se vor antrena acasă, sub supravegherea prof. Florin Pădurescu.

VOLEI. În weekend, doi observatori gălățeni se vor afla la partide din prima etapă a returului primului eșalon de volei feminin - Divizia A1. Florin Dimache se va afla pe Litoral, la CSM Constanța - CSU Medicina Tg. Mureș, iar Nicolae Marin, la partida Dinamo - Corona Brașov.

Citit 384 ori Ultima modificare Marți, 09 Ianuarie 2024 13:29

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.