CSM, două jocuri amicale

CSM, două jocuri amicale
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

HANDBAL. Vineri și sâmbătă (12 și 13 ianuarie), handbalistele de la CS Municipal Galați au programate două meciuri de pregătire în vederea apropiatului start în sezonul din acest an. Meciurile vor fi găzduite de Sala "Dunărea", de la orele 17,00, respectiv, 12,00, iar parteneră este echipa Activ Prahova Ploiești. Cu acest prilej, va putea fi văzută la lucru și noua achiziție Sara Sablici, jucătoare croată de 23 de ani.

FOTBAL. Astăzi este ultima zi a cursului de pregătire și instruire a arbitrilor și observatorilor ce vor oficia în meciurile Superligii de fotbal, care vor debuta la finalul săptămânii viitoare. Din Galați participă la acest curs observatorul Liviu Ciubotariu, președintele Asociației Județene de Fotbal, dar și arbitrii Adrian Viorel Cojocaru și Florian Vișan.

ȘAH. La Brăila a avut loc un concurs internațional de șah rapid. Între cei 75 de copii și juniori, de la numeroase cluburi din țară - Micul Prinț, Minerva și Gloria Brăila, Logic Delta Tulcea, două cluburi din Capitală, precum și jucători din Ucraina și Republica Moldova - s-au aflat și sportivi de la CS Municipal Galați (antrenor Lucian Jugaru). Iată câțiva evidențiați: Dragoș Ștefan Leu - locul 1 (la Under 14), Mario Alexandru Ioniță și David Talabă - locul 1 la Under 8 și Under 6, iar în concursul începătorilor - Victor Jugaru (locul 2 la Under 6).

Citit 490 ori Ultima modificare Miercuri, 10 Ianuarie 2024 14:03

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.