Iuli Bârsănescu, cantonament în Italia

Iuli Bârsănescu, cantonament în Italia
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

BOX. Campionul național de box seniori Iuli Bârsănescu, de la Box Club Bute din Pechea, a plecat într-un cantonament de pregătire în Italia, care se va încheia cu un turneu de calificare pentru Jocurile Olimpice de la Paris. Prof. Felix Păun, antrenorul campionului, ne-a comunicat că elevul său a plecat cu un pugilist de la Dinamo București și însoțit de doi antrenori. La turneu vor participa pugiliști din toată zona Europei.

HOCHEI. CSM Galați a învins cu scorul de 9-2 (3-1, 4-0, 2-1) pe Olimpia Ploiești, în prima partidă din Campionatul Național de hochei Under 17, găzduită de Patinoarul "Dunărea". Jucătorii pregătiți de Cătălin Geru au dominat toate cele trei reprize și s-au impus fără drept de apel. Golurile învingătorilor au fost reușite de Marian Bujeniță 2, Vlad Meca 2, David Crețu, Andrei Caramfil, Rareș Toma, Cristian Popescu și Mario Morun.

HANDBAL.  Peste 150 de copii de la cluburile din județul Galați au participat la faza zonală a Campionatului Național de minihandbal. Cele mai mici junioare de la CSM (pregătite de Iulia Ilie și Gabriel Elisei) nu puteau să lipsească de la o astfel de acțiune. În afară de echipele CSM, la competiția organizată de Asociația Județeană de Handbal au mai participat Viitorul Oțelul, Handbal Art, CSS Galați, CSS Tecuci și ACS Lucian Bute. Rezultatele nu au contat, obiectivul important fiind crearea unor relații de joc și formarea calităților de bază ale practicantelor handbalului.

Citit 473 ori Ultima modificare Duminică, 14 Ianuarie 2024 13:57

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.