CSU Galați joacă în Cupă cu ACS Buzău

CSU Galați joacă în Cupă cu ACS Buzău
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

HANDBAL. Pe 6 februarie sunt programate meciurile etapei a doua a "Cupei României" la handbal masculin. Calificată în dauna echipei CSM Făgăraş, CS Universitatea Galaţi (Divizia A) va întâlni ACS Buzău, echipă din primul eşalon.

FOTBAL. Echipa feminină de fotbal SC Oțelul continuă pregătirile în vederea returului eşalonului secund. Antrenamentele se desfăşoară la Galaţi sub conducerea antrenorului Gabriel Călinescu, ajutat de Gheorghe Cucu. În luna februarie sunt programate și patru jocuri de verificare.

ATLETISM. Sala ”Doina Melinte” din Bacău a găzduit a 39-a ediție a ”Cupei Bistrița”. Iată câteva rezultate obținute de către atleții de la CS Școlar și Liceul cu Program Sportiv din Galați: Simona Căluian (LPS) - locul IX și Andrei Mușat (CSS) - locul IV la 60 m; Teodora Preda și Matei Patriche (ambii LPS) - locurile X la 1.500 m; ştafeta Liceului cu Program Sportiv Galați (fete) a încheiat cursa de 4x400 m pe locul IV, în 2 minute, 5 secunde, 39 sutimi, în componența: Simona Căluian, Andra Mihai, Andreea Rădean și Andra Ghenea. În sfârșit, ştafeta Clubului Sportiv Școlar - locul VI în 2:19.14 (Ioana Stoica, Mădălina Ragea, Antonia Delaca și Maria Ionescu).

Citit 456 ori Ultima modificare Miercuri, 17 Ianuarie 2024 14:41

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.