Dorinel Munteanu, în apărarea metodelor sale

Dorinel Munteanu, în apărarea metodelor sale
Evaluaţi acest articol
(15 voturi)

Acuzat de mai mulți oameni de fotbal că practică metode învechite de pregătire a jucătorilor săi de la Oțelul, antrenorul Dorinel Munteanu a ieșit cu o declarație publică în care le-a răspuns acestora

"Eu cred că este un soi de răutate, nu de profesionalism. Sigur, nu am putut să desfășurăm foarte bine planul de pregătire, pentru că perioada de pauză a fost foarte scurtă, dar câteva zile aici ne-au prins bine. Cum eu nu comentez despre pregătirea altor echipe, cred că ar fi profesionist ca nici ei să nu comenteze despre ce fac eu, ce metode am la echipa mea. Eu cred că au mai multe minusuri decât avem noi. M-a deranjat foarte mult că au început aceste comentarii de la foști gălățeni. Pe unul îl știți foarte bine, este director sau președinte la FCSB, al doilea a fost președinte la Oțelul, care nu a realizat nimic pentru această echipă. Nu vreau să dau nume, se cunosc foarte bine", a spus Munteanu.

Printre contestatari se numără și Adrian Mutu, fost coleg cu Dorinel Munteanu la echipa națională la începutul anilor 2000.

În apărarea antrenorului gălățenilor au apărut declarații de la Basarab Panduru, Gabi Balint, Helmuth Duckadam sau Marius Lăcătuș.

Citit 3798 ori Ultima modificare Joi, 18 Ianuarie 2024 18:05

3 comentarii

  • postat de nicolae
    Vineri, 19 Ianuarie 2024 12:14
    90.95.194.***
    Spre deosebire de a multor contestatari, cutia craniana a lui Dorinel este plina.
    0
    9
  • postat de Omu Păianghen
    Vineri, 19 Ianuarie 2024 11:33
    5.13.152.***
    Se face prea mult tam-tam pe acest subiect.
    Nu l-a contestat nimeni.
    Pur și simplu alți antrenori au păreri diferite, nu văd care e problema.
    8
    4
  • postat de JOHN
    Vineri, 19 Ianuarie 2024 10:32
    86.124.201.***
    Hahalera de MM Stoica și N Boghici sunt cei care vorbesc aiurea la adresa lui Dorinel!De fapt unde nu-i cap vai de picioare! Ambii sunt niște pușcăriabili iar Dorinel bravo lui că nu intră în polemică cu ei și-și vede de treabă așa serios cum îl știm! HAI OȚELUL HAI DORINEL ȘI SUCCES!
    0
    17

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.