"Cupa de Iarnă" la fotbal în sală

"Cupa de Iarnă" la fotbal în sală
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

CUPĂ. Ediția a XI-a a competiției de fotbal în sală ”Cupa de Iarnă”, organizată de AJF, va debuta duminică, 21 ianuarie. La Cudalbi și Matca se vor întrece echipele din primele grupe - de la ora 10,00, respectiv, 12,00.

VOLEI. Arbitrii gălățeni internaționali Lucian Năstase și George Grădinaru vor conduce un meci-derbi al campionatului feminin. Sâmbătă, de la ora 16,00, cei doi se vor afla la cârma jocului CSO Voluntari - Volei Alba Blaj. Întâlnirea va fi televizată de TVR 3.

FOTBAL. Primul meci oficial din acest an, Sepsi Sf. Gheorghe - Poli Iași, va fi arbitrat de gălățeanul Adrian Viorel Cojocaru (vineri, ora 17,00). Un al doilea oficial gălățean în această etapă este Liviu Ciubotariu, observator la partida FC Botoșani - CFR Cluj (duminică).

INVITAȚIE. Suporterii ce vor viziona meciul CSM Galați - CSO Voluntari sunt invitați la un concurs de aruncări. Întâlnirea va avea loc sâmbătă, de la ora 18,00, în Liga Națională de baschet. Organizatorii oferă drept premiu un tricou original de prezentare, cu semnăturile tuturor jucătorilor. Înscrierile se fac la pauza mare a meciului, când va avea loc și concursul.

Citit 424 ori Ultima modificare Joi, 18 Ianuarie 2024 13:49

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.