Turneu câștigat de Campionii Galați

Turneu câștigat de Campionii Galați
Evaluaţi acest articol
(15 voturi)

Într-un turneu desfășurat în weekend la Tulcea, "Liga de Campioni - Cupa Mica Unire", s-a remarcat echipa de copii născuți în 2014 a Clubului ACS Campionii Galați. Micuții fotbaliști gălățeni au reușit să câștige competiția, după ce au disputat cinci partide și au încheiat cu cel mai bun punctaj. Iată rezultatele: 4-1 cu Juniorul Țăndărei, 3-1 cu Real Galați, 2-0 cu LPS Clinceni, 1-2 cu Neptun Tulcea și 0-0 cu Voința Plopu.

"Suntem mândri de realizările lor și de eforturile depuse în drumul către succes în acest turneu. Îi felicităm pe copii și întreg stafful tehnic", a spus Bogdan Crăciun, antrenor coordonator în cadrul clubului.

Lotul învingătorilor de la ACS Campionii se prezintă astfel: Roberto Gabriel Borda, Ștefan Rusu, Victor Neagu, Mateo Midoni, Cosmin Blaga, Eduard Dănăilă, Ștefan Bratco și Yannis Cucoș. Antrenor: Cosmin Gârleanu.

"Copiii s-au mobilizat excelent și au tratat toate jocurile cu concentrare maximă, atitudine și motivație. De acum, ne așteaptă turnee în fiecare lună. Următorul va fi la Brașov, un alt turneu național foarte puternic, ce se va desfăşura timp de trei zile", a spus antrenorul de la grupa 2014 a ACS Campionii, fostul fotbalist "oţelar" Cosmin Gârleanu.

Astfel, în februarie urmează o nouă provocare importantă pentru talentații juniori gălățeni care au reușit să impresioneze în competiția de la Tulcea.

Citit 3895 ori Ultima modificare Joi, 25 Ianuarie 2024 10:22

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.