Jocul bun nu aduce și victorii pentru Oțelul
Foto: Sportul Ilustrat

Jocul bun nu aduce și victorii pentru Oțelul
Evaluaţi acest articol
(17 voturi)

Gruparea gălățeană a început anul 2024 cu două partide foarte bune ca prestație, dar cu obișnuitele remize, ca scoruri finale.

Meciul bun de la Voluntari a fost chiar depășit de prestația elevilor lui Dorinel Munteanu în partida cu Petrolul, de acasă, de sâmbătă seară. Dar încheiat tot cu o remiză, 0-0, cu oaspeții preferând să stea la cutie și să scoată un punct.

Oțelul a fost echipa pozitivă, care a dominat total partida, cumva într-un mod necaracteristic, doar că mingea n-a depășit linia porții petroliștilor decât la o fază în care Rusevici se afla în ofsaid.

Fanii gălățeni au fost mulțumiți de prestația favoriților, mai ales în condițiile în care se apropie împlinirea a trei luni fără plata salariilor (la care se adaugă și alte bonusuri neachitate). Fotbaliștii Oțelului au fost încurajați la final, chiar dacă faza de play-off pare destul de departe de a fi atinsă.

Cea mai mare ocazie a roș-alb-albaștrilor a fost în prima repriză, când Maciel a nimerit bara, iar mingea a rămas periculos în careul advers în continuarea fazei. Au fost multe ocazii din care se putea marca, iar raportul din teren arăta ca și cum gălățenii întâlneau un adversar dintr-un eșalon inferior!

"Cei de la Petrolul au jucători foarte valoroși, un buget foarte mare, suporteri foarte frumoși. Merită să fie în primii șase, dar azi n-au demonstrat nimic! Noi am fost mai buni. Inspirația din fața porții va veni. Cu siguranță ne vom descătușa la un moment dat. E greu, băieții au depus un efort foarte mare Nu am ce să le spun. Și ținând cont de buget, noi nu putem aduce jucători. Sunt mulți factori care atrag nemulțumiri. Eu tot sper la atingerea obiectivului, calificarea în play-off, chiar dacă unii mă consideră nebun", a spus Dorinel Munteanu, la capătul partidei.

Acesta a continuat și prin referirea la situația extrem de complicată prin care trece clubul din punct de vedere financiar. "Doi dintre partenerii noștri oficiali s-au ținut de cuvânt, ne-au plătit banii la zi, Liga și Primăria. Avem ceva probleme cu ceilalți parteneri comerciali. Sper ca pentru această echipă frumoasă să încercăm să îi aducem cu banii la zi. Din moment ce n-avem bani de salarii, cum să mă gândesc la transferuri? Noi nu avem nici acel buget minim. Facem eforturi, eu, soția, cei din noua conducere administrativă. Suntem în urmă cu salariile două luni și cu niște prime", a adăugat Munteanu.

Oțelul a ajuns la 28 de puncte în clasament, după 23 de partide disputate, cu un golaveraj echilibrat, 23-23. Pentru gălățeni mai sunt șapte etape de jucat în campionatul regulat, iar următorul duel va avea loc sâmbătă, 3 februarie, de la ora 20.00, în deplasare, la Rapid București, echipă cu două victorii din tot atâtea posibile în 2024.

Citit 2235 ori Ultima modificare Duminică, 28 Ianuarie 2024 15:11

4 comentarii

  • postat de Schimbati denumirea clubului din Otelul in La Famiglia Munteanu
    Luni, 29 Ianuarie 2024 10:33
    213.233.88.***
    Domnul M stie ca fara Combinat Otelul nu putea promova?
    Daca nu aveam asigurat un minim de buget, pe ce baza s-a obtinut licenta pentru SuperLiga?
    Cat de mari sunt salariile daca banii Primariei, Ligii, sponsorilor si cele cateva sute de mii de Euro din bilete/abonamente au ajuns doar TREI luni?
    10
    34
  • postat de Schimbati denumirea clubului din Otelul in La Famiglia Munteanu
    Luni, 29 Ianuarie 2024 10:28
    213.233.88.***
    Ce transferuri sa faceti, mai oameni buni?
    Daca sunt restante de trei luni, la ce bun sa mai aduci jucatori si sa te mai indatorezi?
    Jucatorii vor face apel la TAS si isi vor primi banii, dar nenorociti clubul.
    11
    28
  • postat de MIMI
    Luni, 29 Ianuarie 2024 10:24
    86.124.200.***
    Surpriza va fi sîmbătă în Giulești unde Rapid o încasează de la băieți,o să joace de ambiție și toată lumea va fi fericită!Chiar și FCSB, Cluj și Farul ne vor fi alături!!! Dorinel va ști cum să pregătească echipa,bravo lui, și oricum noi susținem în permanență echipa! HAI DORINEL,HAI OȚELUL!!
    23
    25
  • postat de Schimbati denumirea clubului din Otelul in La Famiglia Munteanu
    Luni, 29 Ianuarie 2024 10:21
    213.233.88.***
    Suntem pe locul 10 din 16.
    Suntem la doar 2 puncte de barajul pentru retrogradare.
    Am castigat 5 partide din 23.

    Despre ce bonusuri vorbim?
    Daca vrem bonusuri la victorii ar trebui sa fim si penalizati la insuccese.

    Doar DM/nevasta-sa exista in club si fac eforturi? Manager nu exista?
    18
    35

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.