Gălățeanca Gabriela Talabă, pe locul doi în Florida

Gălățeanca Gabriela Talabă, pe locul doi în Florida
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

TENIS. Gălățeanca Gabriela Talabă Lee (Clubul Dacia - antrenor Mircea Basarab) a avut o evoluție foarte bună în turneul profesionist de tenis W75 Vero Beach - Florida (SUA), jucând finala turneului. Iată rezultatele înregistrate: 6-2, 7-5 cu Adriana Remi, 6-1, 3-6, 6-1 cu Akasha Urhobo, 6-2, 6-0 cu Montgomery Robyn (toate SUA), 7-5, 7-6 (1) cu Kung Leonie (Elveția), 6-4, 7-6 (5) cu Renata Zarazua (Mexic) și 4-6, 6-7 (4) cu Baptiste Hayley (SUA).

ATLETISM. Rebeca Ciocan a concurat și în proba de 200 m din "Cupa României", unde a ocupat locul al șaselea, după ce se clasase pe poziția a patra la 400 metri.

HOCHEI. Juniorii Under 17 de la CSM Galați au susținut două jocuri pe patinoarul din Cârța (Harghita) în compania echipei Felcik, în Campionatul Național de hochei. Au fost două evoluții nereușite, în fața liderului competiției. Sâmbătă, în prima partidă, a fost 9-1 (gălățenii punctând prin Andrei Caranfil), iar duminică a fost 15-3 (Caranfil - două goluri și Andrei Simionel).

VOLEI. Echipa de minivolei CSM Arcada Galați a susținut recent un turneu la Constanța, competiție în care a obținut două victorii din trei partide: 3-1 cu CSM Constanța, 3-0 cu CSM Ploiești și 1-3 cu CSS Tulcea. Gălățenii au evoluat în următoarea componență: Darius Nedelcu, Alex Stoica, Tudor Burlacu, Ștefan Manea, Teo Timofte, Ianis Popa, David Constandache, Ștefan Dajbog, Eric Năstase, Darius Iordache, Valentin Lazăr, Edward Răducan și Robert Perjeru.

Citit 961 ori Ultima modificare Luni, 29 Ianuarie 2024 14:27

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.