Primul meci din retur pentru handbalistele de la CSM Galaţi

Primul meci din retur pentru handbalistele de la CSM Galaţi
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

HANDBAL. Echipa CSM Galați (eșalonul doi, feminin) va disputa primul meci din retur, în deplasare, la CSM Bacău. Partida are loc duminică, ora 12,00.

BOX. A început cantonamentul lotului național de box tineret de la Bascov în vederea participării la Turneul Internațional "Dracula Open" de la Ploiești, ce reprezintă și criteriu de calificare pentru Campionatele Europene din Serbia (luna aprilie). La pregătiri sunt prezenți 14 sportivi, colectivul de antrenori fiind format din fostul campion mondial Dorel Simion, Doru Neamțu și gălățeanul Costel Burlacu. Între cei selecționați se află și titularul categoriei 54 kg, gălățeanul Daniel Irofte (Clubul Dunărea).

Altfel, clubul gălățean l-a legitimat pe Vlăduț Preda, venit de la Tulcea, student acum la Galați, în vârstă de 22 ani, acesta antrenându-se pentru "Cupa României" seniori, de la Târgu Mureș, de luna viitoare.

INVESTIȚIE. La Tecuci se va  construi un nou bazin de înot. Investiția, în valoare de peste 21 milioane de lei plus TVA, a apărut în Sistemul Electronic de Achiziții Publice. Constructorii interesați pot depune oferte până pe 4 martie a.c. Bazinul va avea destinație didactică și de agrement.

Citit 613 ori Ultima modificare Miercuri, 31 Ianuarie 2024 15:03

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.