Cuplaj volei - baschet la Sala Sporturilor ”Dunărea”

Cuplaj volei - baschet la Sala Sporturilor ”Dunărea”
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

VOLEI. Etapa a XVI-a a Divizei A1 de volei masculin programează câteva meciuri de interes general. Mai întâi, partida CSM Arcada - CSM Constanța, în care campionii au de întâlnit o formație nou-promovată, dar care a avut evoluții apreciate până acum. Un joc în care echipa noastră pornește favorită sub toate aspectele. În tur, elevii lui Sergiu Stancu s-au impus cu 3-0. Partida este găzduită sâmbătă, de Sala Sporturilor ”Dunărea”, de la ora 16,00, și va fi arbitrată de Darius Meșca (Ploiești) - Mihai Coman (București). Sunt și alte trei partide ce ies în evidență: Steaua - Dinamo, Baia Mare - Rapid și derbiul Ardealului Unirea Dej - Zalău. Celelalte două partide nu ridică semne de întrebare în privința învingătoarelor, oaspeții fiind mari favoriți: ”U” Cluj - Craiova și Timișoara - Corona.

BASCHET. În cuplaj, după meciul de volei, de la ora 19,00, la Sala Sporturilor ”Dunărea” va avea loc un joc din Liga Națională de baschet masculin, între CSM Galați și CS Vâlcea, în grupa de play-out. Gălățenii vin după o serie de partide cu evoluții bune, așa că pot spera la un succes în fața unei formații cu care se luptă pentru evitarea retrogradării.

FOTBAL. Cele mai bune patru echipe din „Cupa de Iarnă“, calificate în urma meciurilor etapei zonale, vor juca sâmbătă în turneul final al competiției. Sunt trei echipe din Liga a IV-a, Gloria Ivești, Voința Cudalbi și Lascăr Schela, plus una din Liga a V-a - Foresta Șendreni. Câștigătoarea ediției a XI-a a competiției, organizată de AJF, va fi cunoscută după jocurile din Sala ”Siderurgistul”, de la ora 13,00.

AMICALE. Sâmbătă, trei meciuri de verificare ale echipelor gălățene de fotbal: Unirea Braniștea - Viitorul Cireșu (la Șendreni, ora 11,30); Sporting Liești - Victoria Traian (terenul ”Dunărea II”, ora 12,00); fetele de la SC Oțelul, primul joc de verificare din această iarnă, cu o echipă de juniori (băieți) din Slobozia Conachi (”Siderurgistul”, ora 15:00).

HANDBAL. CSM Galați, liderul Seriei A de handbal feminin (liga a doua), joacă duminică, de la ora 12,00, în deplasare la CSM Bacău, în primul meci din retur, în prima etapă a avut liber.

Citit 870 ori Ultima modificare Sâmbătă, 03 Februarie 2024 07:38

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.