Mâine, meci de Cupă la Buzău

Mâine, meci de Cupă la Buzău
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

FOTBAL. Echipele de fotbal își intensifică pregătirile, programând și necesarele meciuri de verificare. Cele două echipe gălățene participante în Liga a III-a au susținut sâmbătă asemenea meciuri. Au fost două jocuri utile în care au înscris 12 goluri. Unirea Braniștea a întâlnit Viitorul Cireșu, de care a dispus cu scorul de 7-2, iar Sporting Liești a jucat tot cu o echipă brăileană, din Liga a IV-a – Victoria Traian, pe care a depășit-o cu 5-1. Alte formații, în ziarul nostru de marți.

HANDBAL. Echipa masculină CS Universitatea și-a reluat antrenamentele, pentru partea a doua a competițiilor, pe 8 ianuarie. Primul meci oficial are loc luni, 5 februarie, în ”Cupa României”. În prima fază, echipa gălățeană (ce activează în eșalonul al doilea) a obținut calificarea prin victoria cu 29-27 în fața formației CSM Făgăraș. Meciul de astăzi se va disputa la Buzău, iar adversară este HCM Buzău, echipă ce evoluează în primul eșalon.

DERBI. Într-o etapă intermediară a Campionatului de handbal, echipa de junioare III a CSM Galați s-a deplasat la Tecuci, unde le-a învins cu scorul de 26-18 pe localnicele de la CS Școlar. Învingătoarele au evoluat în formula: Ardeleanu, Fotache, Chințoiu-Mârza, Bulancea, Lupașcu 7 goluri, Holban 1, Cociug, Țuțu, Radu 3, Avram 4, Voiniciuc, Abălașei, Toader, Dinică 1, Codreanu 10 goluri.

Citit 874 ori Ultima modificare Duminică, 04 Februarie 2024 13:30

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.