Braniștea, la al treilea "amical"

Braniștea, la al treilea "amical"
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

FOTBAL. Unirea Braniștea va disputa miercuri un al treilea joc de verificare din actuala campanie a pregătirilor. De la ora 15.00, brăniștenii vor juca cu Dacia Unirea Brăila, pe terenul propriu. După acest joc, Unirea va pleca într-un cantonament la Vatra Dornei. De altfel, clubul din Braniștea a folosit din plin actuala campanie de transferuri, astfel că lotului i s-au alăturat trei jucători de la Viitorul Ianca. Este vorba despre juniorii Emanuel Neagu și Robert Șoptică (gălățeni la origine), precum și de Denis Andrei.

TENIS. În Capitală a avut loc un turneu interesant, ponderea jucătorilor fiind seniori experimentați. Deși foarte tânăr, gălățeanul Mihnea Robert Maftei (numai 17 ani), de la Clubul Dunărea, a avut o evoluție excelentă, obținând victorii pe linie și o clasare pe primul loc. Mihnea este elev la Colegiul Național "Vasile Alecsandri".

HOCHEI. Vladislav Teamriuc este unul dintre hocheiștii de la CSM care au crescut mult în evoluții în ultimele sezoane, devenind o prezență constantă în echipa reprezentativă de seniori a României. Împreună cu ceilalți "tricolori", Teamriuc se află la Budapesta, pentru un cantonament de pregătire în vederea calificărilor la Olimpiada de Iarnă din 2026. În turneul de calificare pentru Olimpiada de la Milano, România va disputa trei partide: cu Serbia (8 februarie), China (10 februarie) și Marea Britanie (11 februarie). Prima clasată la turneul găzduit de oraşul britanic Cardiff va merge mai departe în următoarea fază a calificărilor.

Citit 761 ori Ultima modificare Marți, 06 Februarie 2024 14:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.