Sporting Liești, două transferuri

Sporting Liești, două transferuri
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

FOTBAL. Clubul Sporting Liești și-a completat lotul de jucători cu doi nou-transferați. Este vorba despre Rareș Băluță (jucător de bandă), de la Viitorul Ianca, și Leonard Gherase (atacant), gălățean format la Oțelul, care a mai trecut pe la cluburi din Vaslui, Braniștea și Șutești.

BASCHET. Juniorii Under 14 de la CSM Galați, formație pregătită de Tudose Teodorașcu, Gelu Cazanoschi și Bogdan Bălănică, au evoluat la finalul săptămânii trecute în turneul al patrulea al Campionatului Național, care s-a desfășurat la Iași. Formația de la Dunăre a înregistrat următoarele rezultate: 68-66 cu ACS Zeiden Brașov, 59-66 cu ABC Hopers Ploiești și 48-81 cu gazdele de la CSS Iași.

INSTRUIRE. Timp de trei zile (până vineri), Stațiunea Băile Felix va găzdui o acțiune... fotbalistică. Aici are loc cursul de instruire a arbitrilor ce vor oficia în meciurile Ligii a II-a. Între ei, și trei "cavaleri ai fluierului" din Galați: Alexandru Burloiu, Daniel Vlase și Florin Iftodi.

HOCHEI. Echipa Dunărea Galați (Under 15) a susținut două jocuri în deplasare, pregătitoare pentru Campionatul Național de hochei pe gheață. Elevii antrenorului Cătălin Geru au cedat cu 4-11 în fața celor de la Felcik și au câștigat la Gheorgheni cu 4-3.

Au jucat și cei mai mici (antrenori Cristi Istrate și Cezar Gheorghe), meciuri în care nu a contat scorul. În pregătire se află și cei de la Under 13, sub îndrumarea antrenorului Cristi Munteanu.

Citit 900 ori Ultima modificare Miercuri, 07 Februarie 2024 17:24

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.