Pregătiri pentru un turneu în Italia

Pregătiri pentru un turneu în Italia
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

BOX. Aflat în Spania cu lotul național de box, Iuli Bârsănescu a cedat la puncte în fața thailandezului Phuthanet Rotsuk, în gala care a avut loc în oraşul La Nucie. Pugilistul de la Box Club Bute din Pechea a revenit în țară, unde va continua pregătirile în vederea unui turneu în Italia, pentru calificare la Jocurile Olimpice. "Problema este că Iuli, care și așa făcea greu categoria 60 kg, va trebui să boxeze la 57 kg, categoria lui fiind scoasă de la Olimpiadă", ne-a spus prof. Felix Păun, cel care îl pregătește pe Iuli.

FOTBAL. Sporting Liești, echipă clasată pe loc de play-off în Liga a III-a, a susținut, sâmbătă, încă un meci de verificare. A întâlnit Victoria Gugești (Vrancea), de care a fost învinsă la limită: 1-2 (0-1). A fost un meci în care stafful tehnic a urmărit diferite formule de echipă. Ieri după-amiază, meciuri amicale au avut și Unirea Braniștea, aflată în cantonament la Vatra Dornei, și fetele de la SC Oțelul. Informații suplimentare - în ziarul nostru de mâine.

RUGBY. Naționala de rugby a României a învins Belgia, într-un meci contând pentru Campionatul European, cu 33-18 (14-6). "Stejarii" au obținut și punctul bonus ofensiv, în urma unui eseu marcat în ultimul minut de joc, menținându-se pe primul loc în Grupa B. România, cu tecuceanul Florin Bărdașu în formație, va juca săptămâna viitoare pe teren propriu, cu Portugalia, în Capitală.

HOCHEI. CSS Miercurea Ciuc a învins cu 4-2 (2-0,0-1, 2-1) pe CSM Galați, într-o partidă ce a contat pentru Campionatul Național rezervat jucătorilor U17. "A fost un meci extrem de disputat. Jucătorii noștri au ratat foarte mult și astfel nu am reușit să obținem un rezultat pozitiv. Cred că nu se supăra nimeni dacă am fi câștigat această partidă", a declarat antrenorul Cătălin Geru.

Citit 515 ori Ultima modificare Duminică, 11 Februarie 2024 13:20

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.