”Studenții”, primul meci în faza a doua

”Studenții”, primul meci în faza a doua
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

HANDBAL. În faza a doua a Campionatului masculin de handbal (eșalonul al doilea) echipa CS Universitatea a jucat în deplasare, cu Poli Iași. Întâlnirea, desfășurată sub semnul echilibrului, s-a încheiat cu succesul gazdelor la scorul de 28-25, după ce la pauză a fost 12-12. Următoarea partidă va fi pe 2 martie, tot în deplasare, la Argeș Pitești.

VOLEI. Pentru etapa intermediară de miercuri, au primit delegări și gălățenii: George Grădinaru, care a fluierat la Steaua – Constanța, și Lucian Năstase, la meciul feminin Știința Bacău – CSM Lugoj. Observatorul Florin Dimachi s-a aflat în Capitală, la CSM – CSM Târgoviște.

HOCHEI. Juniorii CSM Galați au jucat la CSS Gheorgheni în Campionatul Național de Under 17, gazdele impunându-se cu scorul de 9-2 (pentru oaspeți au marcat Caranfil și Gologan).

LUPTE. Antrenorul tecucean Florin Diță a fost invitat de federație la ”Internaționalele” de lupte care se desfășoară în aceste zile în Capitală. După acest eveniment sportiv, luptătorii selecționați din toată țara vor începe antrenamentele la Centrul Olimpic din Arad. De la VypGuard Tecuci sportivii selecționați sunt David Militaru, Andrei Brăilescu și Luca Stroia.

Prima competiție națională la care vor fi prezenți tecucenii este ”Cupa României” (luna martie – Călărași), concurs pentru cadeți 14/15 ani. Până atunci, săptămâna viitoare cei de la VypGuard vor participa la un concurs internațional la Comrad (Republica Moldova).

Citit 506 ori Ultima modificare Miercuri, 14 Februarie 2024 12:58

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.