Alexe, locul 11 la ”Europene”

Alexe, locul 11 la ”Europene”
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

HALTERE. Gălățeanca Alexandra Alexe (Clubul Dunărea - pregătită de antrenorii Marin Otinceanu și Nicolae Mihai) a concurat luni seară la ”Europenele” de haltere de la Sofia. A fost prima participare la o competiție de seniori de o asemenea anvergură și a reușit performanța de 216 kg la total cu care s-a clasat pe locul al 11-lea la categoria 87 kg. Alexandra are 23 de ani, este o sportivă valoroasă și o așteptăm cu performanțe remarcabile.

TENIS. Gălățeanca Amalia Lungu (Clubul Dacia) a participat la turneul ”Ilie Năstase”, meciuri desfășurate în Capitală. A avut o bună evoluție pe tabelul de 32 și a ajuns până în semifinale. Altfel, profitând de vremea prielnică, sportivii clubului din Mazepa pregătesc viitoarele performanțe în aer liber, pe cele 6 terenuri. Ei sunt supravegheați și îndrumați de cei patru antrenori: Mircea Basarab, Marcel Prodan, Anca Iamandi și Daniel Florența.

ATLETISM. Rebeca Ciocan (CSM Galați) a fost premiată de FRA pentru rezultatele dobândite la ”Europenele” de anul trecut la Under 20.

Citit 527 ori Ultima modificare Marți, 20 Februarie 2024 14:39

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.