Braniștea, al șaptelea ”amical”

Braniștea, al șaptelea ”amical”
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

FOTBAL. Unirea Braniștea are drept obiectiv în acest final de sezon, Liga a III-a, calificarea în turneul play-off. Vineri, de la ora 15.30, brăniștenii vor susține încă un meci de verificare - al șaptelea. Întâlnirea are loc pe terenul din Braniștea, iar parteneră de întrecere este echipa Aerostar Bacău.

HANDBAL. România, cu gălățeanca Alexandra Dindiligan în formație, joacă la Bistrița meciul cu Croația, din 28 februarie, contând pentru campania de calificare la Euro 2024. Jocul de la Bistrița va începe la 17.30 și va fi transmis în direct de ProArena, partenerul FRH.

ARBITRAJ. Arbitrul gălățean Adrian Viorel Cojocaru a fost delegat să conducă meciul din Superligă dintre Universitatea Craiova - FC Voluntari. La același meci tușier va fi Florian Vișan. Tot în etapa a 27-a, Liviu Ciubotariu va fi observator la Sepsi Sf. Gheorghe – ”U” Cluj.

HOCHEI. Juniorii CSM Galați au susținut o dublă partidă a CSM Gheorgheni, în Campionatul Național de hochei. Oaspeții s-au impus, în ambele întâlniri, cu scorul de 3-2, respectiv, 6-3.

Citit 698 ori Ultima modificare Joi, 22 Februarie 2024 13:29

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.