Cuplaj la juniori la Sala ”Florin Balaiș”

Cuplaj la juniori la Sala ”Florin Balaiș”
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

VOLEI. Cele trei echipe gălățene de juniori ce participă în competițiile naționale vor susține meciurile unei noi etape. Sâmbătă, în cuplaj la Sala ”Florin Balaiș”, vor juca fetele de la CS Școlar Galați (antrenate de Gelu Ambrose) și CSM București. Meciul contează pentru Under 17, și va începe la ora 12,00.  Două ore mai târziu vor intra pe teren juniorii Under 17: CSS  CS Arcada – CSM Constanța. Duminică, în aceeași sală, de la ora 13,00 va avea loc un meci de juniori Under 19. Protagoniste sunt echipele CSS CS Arcada și CSS 1 Constanța.

HANDBAL. Lotul de handbal cadete al României (jucătoare născute în 2008 și 2009) participă în perioada 26 februarie-3 martie la Jocurile Mediteraneene, care vor fi găzduite de Muntenegru. Din lotul României face parte și Arianna Ardeleanu, portarul echipei de junioare II de la CSM Galați. La competiție iau parte, pe lângă țara-gazdă Muntenegru și România, Croația, Italia, Kosovo, Slovacia, Slovenia, Spania și Turcia.

FOTBAL. Echipa feminină SC Oțelul se deplasează în Țara Bârsei pentru un meci amical, cu formația Celta Brașov. Întâlnirea are loc sâmbătă.

Citit 819 ori Ultima modificare Vineri, 23 Februarie 2024 13:53

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.