Rebeca Ciocan, campioană universitară

Rebeca Ciocan, campioană universitară
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

ATLETISM. Sala din Bacău a găzduit întrecerile Campionatului Național Universitar, la care a luat parte sportivi din majoritatea centrelor universitare din țară. Gălățeanca Rebeca Ciocan a cucerit primul loc în proba de 200 metri și a încheiat a patra la 400 de metri. Ea a reprezentat Universitatea "Dunărea de Jos", cucerind un trofeu prețios. Este legitimată la CSM Galați (antrenor Nicolae Ciocan).

PATINAJ. Peste 400 de sportivi din 22 țări au participat la Concursul Internațional de patinaj găzduit de Patinoarul "Ion Țiriac "din Otopeni. Printre aceștia s-au aflat și gălățenii de la Clubul Dunărea, pregătiți de prof. Ramona Dinu. Câteva rezultate ale acestora, menționând faptul că întrecerile au contat și pentru "Cupa României". Pe lângă clasările internaționale (locurile X-XIX), sportivii noștri s-au situat pe locuri fruntașe în întrecerile pentru Cupă: Raisa Munteanu, Maria Șaigău și Amelie Alexandru - locul 2, Ariana Giosan - locul 3 și Rihana Rusu - locul 7. Următoarea competiție oficială de patinaj artistic a primăverii este Campionatul Național, pe 30-31 martie, la Brașov.

VOLEI. După ce săptămâna trecută a oficiat la meciul internațional feminin Novara - Nantes, arbitrul gălățean Lucian Năstase va avea din nou o delegare deosebită. Miercuri, 28 februarie, internaționalul gălățean va oficia la meciul masculin de Champions League (sferturi de finală), Ancona - Las Palmas.

Citit 687 ori Ultima modificare Luni, 26 Februarie 2024 14:43

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.