Realizări ale șahiștilor

Realizări ale șahiștilor
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

ȘAH. Concursul Național Școlar de șah rapid, blitz și dezlegări a adus succese importante pentru doi sportivi de la CSM Galați: Victor Jugaru și Andrei Simulescu. Cei doi au devenit mai întâi campioni naționali la dezlegări, la categoriile U7 și U11, pentru ca apoi Andrei Simulescu să termine pe locul 2 concursul de blitz de la categoria U11. Cinci medalii cucerite la competiția de la Călimănești-Căciulata (două de aur, două de argint și una de bronz), iată bilanțul clubului gălățean.

HANDBAL. Naționala României de handbal junioare începe anul cu un turneu de pregătire în compania Ungariei, Poloniei și Spaniei, la "Trofeul Carpați", care se va desfășura la Sfântu Gheorghe, între 1 și 3 martie. Din națională României fac parte și două gălățence de la ACS Lucian Bute, Denisa Constandache și Anamaria Gavrilă. România va juca pe 1 martie cu Spania, de la ora 15:00, pe 2 martie cu Polonia, tot de la 15:00, iar pe 3 martie cu Ungaria, de la 13:00, aceste meciuri fiind transmise în direct de ProArena.

VOLEI. Trei gălățeni vor oficia la meciurile de volei - campionatul feminin - în acest weekend. Arbitrii George Grădinaru şi Lucian Năstase vor conduce partidele Rapid - CSM Lugoj, respectiv, CSO Voluntari - CSM Constanța. Observatorul Nicolae Marin se va afla în misiune la jocul CSM București - Medicina Tg. Mureș.

Citit 598 ori Ultima modificare Joi, 29 Februarie 2024 13:14

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.