Ultimele două "amicale" ale echipelor de Liga a III-a

Ultimele două "amicale" ale echipelor de Liga a III-a
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

FOTBAL. Sâmbătă, Sporting Liești va disputa ultimul meci de verificare înaintea reluării Ligii a III-a de fotbal, de peste o săptămână. Lieștenii vor juca acasă cu Dacia Unirea Brăila, de la ora 11,30.

Ieri, și Unirea Braniștea a susținut ultimul meci din actuala campanie a pregătirilor. A întâlnit liderul Seriei a II-a, Metalul Buzău, pe terenul acesteia, iar scorul a fost 5-0 în favoarea gazdelor.

KARATE. În acest weekend, la Brăila, au loc meciurile etapei de zonă a "Naționalelor" de karate tradițional. Se vor întrece sportivii din județele Moldovei.

HALTERE. "Pentru Alexandra a fost primul concurs internațional oficial la seniori. A fost nevoită să schimbe categoria, de la 83 la 87 kg. Vrem să-i convingem pe cei de la federație să schimbe categoria la 81 kg. Oricum, locul șase este onorabil", ne-a spus Nicolae Mihai, cel care, alături de Marin Otinceanu, o antrenează pe Alexandra Alexe la Clubul Dunărea Galați.

Altfel, cei doi tehnicieni îi vor prezenta la calificările pentru campionat (din 9-12 martie), la Bascov, pe Eduard Habelea și Fredi Fotiadis. La Under 20, Dunărea mizează pe Andrei Iorga, Silviu Păduraru, Sebastian Onțeluș și Denis Banu. De menționat, aici va avea loc și Adunarea Generală a federației.

Citit 728 ori Ultima modificare Vineri, 01 Martie 2024 13:55

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.