CS Școlar va concura la juniori

CS Școlar va concura la juniori
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

HALTERE. Competițiile oficiale de haltere încep luna aceasta, la Bascov (Pitești), unde vor avea loc calificările la Concursul Național "Pierre de Coubertin" (9-12 ani) si calificările la juniori Under 20. La primul concurs, Mariana Toma Bălan, antrenoarea CSS Galați, i-a înscris în competiție pe Eduard Daria, Robert Constantinescu, Andrei Șelaru și Teodora Năstase. La juniori I, clubul gălățean contează pe Igor Pavalachi și Valentina Condrea.

HANDBAL. Faza jocurilor de clasament din Seria B a Diviziei A la handbal masculin a programat duelul dintre CSU Piteşti şi CSU Galaţi. Echipa gălăţeană a luat jocul pe cont propriu, a condus permanent pe tabela de marcaj şi a obţinut o victorie categorică, la 11 goluri diferenţă. Rezultat final: CSU Piteşti - CSU Galaţi 25-36 (11-17). Lotul aliniat de echipa noastră: Dinu - Soare 7 goluri, Buţea 2, Chertif, Ioniţă 1, Bădărău 3, Broască 2, Albu 4, Chiriac 5, Ionescu 12, Frangulea. CSU Galaţi mai are de jucat două meciuri până la finalul sezonului, ambele pe teren propriu, cu Poli Iaşi, pe 23 martie, şi CSU Piteşti, pe 20 aprilie.

CURS. Asociația Județeană de Fotbal a organizat un curs pentru antrenori ce vor activa la nivelul echipelor din județ. Amănunte, în ziarul de mâine.

Citit 482 ori Ultima modificare Luni, 04 Martie 2024 18:31

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.