Simona Halep, gata de revenirea în circuit

Simona Halep, gata de revenirea în circuit
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Reducerea suspendării de la 4 ani la 9 luni îi readuce Simonei Halep dreptul de a participa la turneele de tenis. Primul la care va lua parte, după perioada în care a stat pe margine din cauza procesului de doping în care a fost implicată, este Miami Open - ce se anunță a fi și cea mai tare ediție din istorie pe tabloul feminin. Nu mai puțin de 16 sportive deținătoare de titluri de Grand Slam și-au anunțat prezența, printre care și Simona Halep (câștigătoare la Roland Garros și Wimbledon).

Jucătoarea noastră a plecat luni dimineață spre Miami, pentru a participa, între 19-31 martie, la turneul WTA 1000, la care a primit wild card. "Nu știu ce o să fie la turneu. Am ceva emoții, e normal. Dar mă bucur tare mult că am șansa să mă reîntorc pe teren, acolo unde mă simt cel mai bine. O să vedem cum o să fie. Când mi-am făcut bagajul, parcă nici nu mai știam ce trebuie să îmi pun în geantă. E un sentiment plăcut, mai ales după o decizie atât de bună. Toate lucrurile pozitive sunt alături de mine. E foarte devreme să mă gândesc la rezultate. Vreau să văd cum mă simt la reîntoarcerea pe teren. Miami e un turneu bun, mi-a plăcut mereu să joc acolo. Însă e greu acum să spun ceva", a declarat Simona Halep, la aeroport, înainte de plecarea spre SUA.

În afară de Halep, pe tabloul principal de la Miami este de așteptat să se afle și alte două jucătoare române, Sorana Cârstea și Ana Bogdan.

Citit 643 ori Ultima modificare Luni, 11 Martie 2024 13:17

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.